Onze diensten

Over ons

Paardentaxi Drenthe verzorgt voor u het vervoer van uw paarden(en) en/of pony('s). Het vervoer vindt plaats op een veilige, verantwoorde en betaalbare manier. Wij beschikken over een zeer nette Sodiak Horsetruck met zijlader waarin twee paarden vervoert kunnen worden. Het grote voordeel van onze truck is de mogelijkheid om te kiezen tussen het instellen van het hengstenschot, om gebruik te maken van de borststang en/of het schot helemaal opzij te zetten, waardoor de vervoersruimte 2x zo groot wordt. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor merries met een veulen. We beschikken over een camera systeem, waardoor er tijdens de rit zicht is op het paardengedeelte.  

Daarnaast is het mogelijk om een twee-paardstrailer aan het vrachtwagentje te koppelen. Dit maakt het mogelijk om in totaal vier paarden te vervoeren.  

Onze eigen (sport)paarden reizen tevens comfortabel in onze PaardenTaxi Drenthe Horsetruck naar wedstrijden en lessen. 

Onze ervaring

Paardentaxi Drenthe is gevestigd in Beilen sinds juni 2023. Hiervoor werkten wij vanuit Wasperveen.

Door jarenlange ervaring in de paardenwereld en met het vervoeren van paarden weten wij als geen andere hoe belangrijk het is om uw paard met rust en geduld te laden/lossen en te vervoeren. 

Wij vinden het belangrijk dat u als eigenaar het transport van uw paard met een gerust hart aan ons over kan laten. Hierbij hoort een fijne duidelijke communicatie, zowel van te voren als tijdens de rit. Wij zijn daarom telefonisch, via Whatsapp en ook via e-mail te bereiken. 

Onze prijzen en algemene voorwaarden zijn tevens op de site te vinden. 

Onze diensten

Wij verzorgen graag het transport van uw paard/pony. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

- Verkoop

- (stal) verhuizing

- Wedstrijden/evenementen

- Dierenarts/kliniek bezoek

- Bos-of strandritten

- Vakantieadres/ponykamp

Wij rijden zowel door heel Nederland als door (het grensgebied met) Duitsland en België. Transport door Europa is ook zeker mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tevens kunnen wij in overleg ook andere dieren vervoeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan ezels.